Nieuwe website voor KBO Maasdriel.
Enige tijd geleden heeft Maarten Wiersma, de beheerder van onze website, aangegeven dat hij het stokje graag over zou willen dragen aan een nieuwe partij. Allereerst willen wij hem graag hartelijk danken voor zijn werkzaamheden de afgelopen tijd. Maarten had zelf contact opgenomen met Ad van Gessel van de firma Online Identity om te peilen wat de mogelijkheden waren vanuit zijn optiek.

Aart van der Werf en Ad van Gessel zijn twee ondernemers uit en in Kerkdriel welke samen een internetbedrijf hebben genaamd Online Identity & Solutions BV. Zij zijn gevestigd in 'De Paddenstoel' (pand van Jeroen Goesten) en realiseren op professioneel niveau websites en oplossingen voor bedrijven. Na een gesprek over de wensen van de KBO met het bestuur hebben Aart en Ad aangeboden de website gratis voor KBO Maasdriel te verzorgen. "Het sponsoren en helpen van lokale organisaties welke de behoefte hebben aan een website is ons niet vreemd, we begrijpen de noodzaak van een website waar bijvoorbeeld het laatste nieuws op te vinden is voor de leden van de vereniging. Als wij zo ons steentje bij kunnen dragen, graag! Zéker voor mensen hier uit Maasdriel!", aldus Ad van Gessel.

De afgelopen periode is de website ontwikkeld en het is vanaf dit punt zeer gemakkelijk om middels een CMS (een gedeelte achter de website waarin alle teksten te beheren zijn) de website up-to-date te houden.Terug naar nieuws