Over ons.
Wat maakt KBO Maasdriel zo bijzonder in de ogen van onze leden?

De vereniging biedt een zeer divers en uitgebreid activiteitenprogramma om de sociale contacten in stand te houden en te verbeteren en om ontspanning te bieden. Sommige zijn alleen toegankelijk voor leden.

Voorbeelden zijn:
-    Kienen
-    Dagtochten
-    Fietsarrangementen
-    Museumbezoek
-    Wandelen/fietsen
-    Gymnastiek

Zie ook de agenda of bekijk de video over onze activiteiten

Het bijzondere karakter van deze seniorenvereniging zit ook in de onderlinge solidariteit en de aandacht die leden voor elkaar hebben op momenten van vreugde maar vooral ook in situaties van verlies, pijn en verdriet. U raakt hiervan ongetwijfeld overtuigd bij het lezen van wat vermeld is bij Zorg & Welzijn.

De belangenbehartiging spreekt bijzonder aan. Wij zijn actief op lokaal niveau en onze moederorganisatie KBO Brabant is gewestelijk en landelijk actief. Daarmee komen we individueel en collectief op voor onze senioren.
KBO Maasdriel werkt samen met zusterorganisatie St. Jozef in Ammerzoden, de Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk Maasdriel (SGOM) en met Welzijn Bommelerwaard.

Verder wordt de dienstverlening van onze seniorenvereniging zeer gewaardeerd:
  • Tablet- en computercursussen (Apple, Android en Windows)
  • Gratis deskundige hulp bij digitale problemen
  • Gratis advies, hulp en begeleiding van ouderenadviseurs
  • Gratis deskundige hulp bij belastingkwesties.
  • Gratis deskundige hulp bij het kiezen van een zorgverzekering.

Extra "verwennerijen" zijn:
  • De maandelijkse 'ACHTKANT' met nieuws en wetenswaardigheden van KBO Maasdriel.
  • Het maandelijkse blad "ONS" van KBO Brabant.
  • Kortingen op verzekeringen, diensten en producten bij KBO Brabant. Lees meer.
  • Korting bij Chris Van Uitert Tweewielers in Kerkdriel op bij de aankoop van fietsaccessoires, onderdelen en reparaties. Lees meer.


Nog even dit:
De KBO is een vitale ouderenorganisatie van en voor ouderen vanaf 50 jaar. Zij is voortgekomen uit de katholieke traditie van onderlinge solidariteit en zorg voor elkaar. Inmiddels zijn bij KBO Maasdriel een groot aantal leden van andere gezindten. Ook zij voelen zich uitermate thuis bij de bijzondere sfeer, die bestuur en tal van vrijwilligers weten te creëren